Tietoa Diakin Finnasta

Finnalla löydät yhdellä haulla Diakonia-ammattikorkeakoulun, Turun amk:n ja Satakunnan amk:n kirjastojen aineistot.

Finna-tiedonhakupalvelussa voit hakea kirjastojen painettuja ja tietokantojen e-aineistoja. Finna korvaa vuonna 2017 kirjaston aikaisemman Diana-kokoelmatietokannan ja Nelli-portaalin.

Palvelussa voit etsiä aineistoa tietystä aiheesta kuten kirjaston kirjoja, opinnäytteitä, tutkimuksia, artikkeleita ja verkkojulkaisuja. Lisäksi palvelussa voit kirjautumalla uusia lainoja, varata kirjoja, tallentaa tiedonhakuja ja viedä teosten tietoja muihin verkkopalveluihin. Tarkempia käyttöohjeita löydät täältä >>

Useisiin verkkoaineistoihin pääseminen edellyttää tunnistautumista Diakin verkkotunnuksilla.

DIAKin Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Kansallinen Finna tarjoaa haun useiden suomalaisten kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineistoon. Verkkopalvelu on toteutettu ja sitä kehitetään Kansalliskirjastossa ja paikallisissa kirjastoissa, museoissa ja arkistoissa. Finna on rakennettu VuFindin ja muiden avoimen lähdekoodin ohjelmistojen pohjalta. Diakin kirjasto ylläpitää oman Finnansa käyttöliittymää. Finna on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta (KDK). Lisätietoa KDK-hankkeesta ja Finnasta on hankkeen verkkosivuilla osoitteessa www.kdk.fi.

Sivulla Mikä Finna on? on linkkejä muiden organisaatioiden Finnoihin ja tietoa Finnassa tarjottavista toiminnallisuuksista.