Olet kirjautumassa Finnaan.
You are logging on to Finna, close this window, switch to the English user interface and log in.

Yksityisyyttäsi kunnioitetaan Finnassa!

Palveluun tallennetaan vain sen toteuttamisen kannalta tarpeellisia henkilötietojasi, kuten nimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, kirjastokortin tunnus, PIN-koodi ja käyttämäsi kirjastot. Tarkemmat tiedot tallennettavista henkilötiedoista ja niiden käsittelystä, mukaan lukien tietojen luovuttaminen ja säilytysajat, löytyvät Tietosuoja-sivulta.

Jos kirjaudut palveluun käyttäen jo olemassa olevaa käyttämäsi kirjaston järjestelmässä olevaa tunnusta tai kirjastokorttia, tarvittavat tiedot siirretään automaattisesti kirjaston järjestelmästä Finna-palveluun. Finna-palvelussa sinun on myös mahdollista itse tallentaa ja muuttaa henkilötietojasi. Henkilötietoja käsitellään palvelun toteuttamiseen Kansalliskirjastossa ja CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy:ssä (palvelun tuottajat) sekä Finnaan aineistoja tarjoavissa organisaatioissa.

Voit peruuttaa tällä lomakkeella antamasi hyväksynnän henkilötietojesi käsittelyyn ja poistaa tietosi Finnasta poistamalla tilisi palvelusta.

Voit joutua hyväksymään henkilötietojesi käsittelyn Finnassa uudelleen, mikäli kirjaudut palveluun eri laitteella tai selaimella kuin aiemmin tai olet tyhjentänyt selainhistoriasi tai kirjaudut Finna-sivustoon, jota et ole käyttänyt aikaisemmin.